Dag 17

اَللّهُمَّ اهدِني فيهِ لِصالِحِ الأعْمالِ، وَ اقضِ لي فيهِ الحوائِجَ وَ الآمالِ، يا مَنْ لا يَحتاجُ إلى التَّفسيرِ وَ السُّؤالِ، يا عالِماً بِما في صُدُورِ العالمينَ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آله الطّاهرينَ

O Allah, vägled mig under denna dag till de goda gärningarna, och uppfyll mina önskningar och behov. O DU som inte är i behov av Dina skapelsers begär och förklaring. O Allvetande som vet om Sina skapelsers behov utan att de begär det, skicka Dina välsignelser över Mohammad och hans hushåll.

– Be en bön på två enheter. I den första enheten reciteras, efter reciteringen av surah al-Fatiha, vilken surah som helst. I den andra enheten skall, efter reciteringen av surah al-Fatiha, surah al-Ikhlas reciteras 100 gånger. Efter bönens avslutning skall ”la ilaha illa Allah” reciteras 100 gånger.