Dag 9

اَللّهُمَّ اجْعَل لي فيهِ نَصيباً مِن رَحمَتِكَ الواسِعَةِ، وَ اهْدِني فيهِ لِبَراهينِكَ السّاطِعَةِ، وَ خُذْ بِناصِيَتي إلى مَرْضاتِكَ الجامِعَةِ، بِمَحَبَّتِكَ يا اَمَلَ المُشتاقينَ

O Allah, skänk mig under denna dag en mycket stor andel av Din oändliga barmhärtighet, och vägled mig till Dina tydliga grunder. Styr min pannlob och led mig på den väg som leder till Din belåtenhet som är den optimala lyckan man kan nå, [och allt detta] genom Din kärlek, O den högsta önskan hos de som har en stor längtan [till Dig].

– Be en bön på sex enheter mellan maghrib– och ’ishaa-bönerna. I varje enhet, efter att ha reciterat surah al-Fatiha, recitera Ayat al-Kursi (verserna 255-257 i den heliga Koranen) 7 gånger. Säg sedan efter bönens avslutning följande 50 gånger: ”Allahomma salli ’ala Mohammad wa Aal Mohammad”.